Fotowedstrijd 2018: Typisch Ertvelde

Tot 31 mei 2018 kunnen (gelegenheids)fotografen foto’s insturen die Ertvelde of haar bewoners op een originele manier in beeld brengen. De meest geslaagde beelden  worden tentoongesteld  tijdens de handelsbeurs en het Zomerfeest in Ertvelde op 7 en 8 juli 2018.  Let op: raadpleeg voor het insturen van de foto's het reglement en gebruik het voorziene wedstrijdformulier!

Met de fotowedstrijd ‘Typisch Ertvelde’ willen de organisatoren van het Zomerfeest het karakter van Ertvelde vatten in beelden. Ieder mens heeft zijn karakter. Maar ook dorpen hebben iets specifiek.

Zowel geroutineerde als amateurfotografen kunnen maximum 5 foto’s insturen die met Ertvelde hebben te maken: bekende of minder bekende landschappen, gebouwen, evenementen, mensen, verenigingen, bedrijven, etc. De foto’s worden zowel technisch als inhoudelijk beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers van het Zomerfeest Ertvelde.

“Een fotowedstrijd als deze past voor de volle 100% bij de doelstelling van het Zomerfeest. We streven naar een sterk gemeenschapsgevoel en ook deze wedstrijd zal daar toe bijdragen”, zegt Bart Van Herck, namens de kerngroep van het Zomerfeest.

Download hier het reglement.

Download hier het wedstrijdformulier.

De fotowedstrijd is een initiatief van Zomerfeest Ertvelde in samenwerking met vtb Fotoclub Evergem, vtb Diaclub Evergem en het gemeentebestuur van Evergem