In de kijker

  • Ook jij kunt het verschil maken!

    Goesting om wat langer van het Zomerfeest te genieten, of het feest achter de schermen mee te maken? Versterk onze ploeg van vrijwilligers en vestig jouw voetdruk in de annalen van Ertvelde.

  • Vraag de congé maar al aan!

    De voorbereidingen voor het Zomerfeest editie 2018 zijn volop op gang. Zoals gebruikelijk gaan we voor traditie en vernieuwing, met dit jaar voor het eerst een snoepenworp, een fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde' en een '80-'90 avond. Let the beast go!

  • Facelift voor handelsbeurs 2018

    De handelsbeurs die tijdens het jaarlijkse zomerfeest wordt georganiseerd is aan een facelift toe. Zijn er mensen die zin hebben om daar mee hun schouders onder te zetten? 

Ook jij kunt het verschil maken!

maandag 11 juni 2018

Goesting om wat langer van het Zomerfeest te genieten, of het feest achter de schermen mee te maken? Versterk onze ploeg van vrijwilligers en vestig jouw voetdruk in de annalen van Ertvelde. Stuur een mail naar info@zomerfeest.be of bel 09 344 32 60 (Familie Van Herck).

lees verder

Foto's 'Typisch Ertvelde' door de jury beoordeeld

zaterdag 09 juni 2018

Op vrijdagavond 8 juni bogen juryleden van vtb Fotoclub Evergem en vtb Diaclub Evergem zich over de inzendingen voor de fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde'.

lees verder

Inschrijvingen Resto Baptist 2018 geopend

woensdag 06 juni 2018

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de tweede editie van Resto Baptist op vrijdag 6 juli 2018.
Ook dit jaar laten onze chefs Marc De Baerdemaeker en Davy De Sloover niets aan het toeval over: "onze motivatie zijn de vele goede reacties op de eerste editie van vorig jaar".

lees verder

Twee Madou ballonvaarten te winnen met de fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde'

zaterdag 19 mei 2018

Goed nieuws voor mensen die graag kiekjes maken uit de buurt van Ertvelde. Madou ballonvaarten zet zijn schouders onder de fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde'.

Zowel de winnaar van de juryprijs als de winnaar van de publiekprijs krijgen een Madou ballonvaart aangeboden en kunnen hun geliefkoosde landschappen vanuit de lucht bewonderen.

lees verder

Inschrijvingen vierde zomerquiz opgestart

donderdag 29 maart 2018

Op vrijdag 6 juli 2018 om 20u opent het Zomerfeest Ertvelde met een vierde editie van de Zomerquiz, onder leiding van Dirk De Muynck.

Er wordt gespeeld in ploegen van vier deelnemers. Kostprijs is € 16 per ploeg, te betalen aan de kassa.

De quiz gaat door in de feesttent, Lindenlaan 35, Ertvelde.

Inschrijvingen per mail op de.muynck.warande@telenet.be

lees verder