In de kijker

De ‘Jolator’ als trekpleister voor de senioren op het Zomerfeest

zaterdag 23 april 2022

Zomerfeest 2022 mag na 2 jaar COVID best wat knallen. Ook voor de seniorennamiddag op maandag 4 juli hebben we een bijzondere gast. Johan Blanckaert uit Sleidinge zal met zijn Jo-Lator de senioren entertainen. Naast Johan zelf, is het vooral zijn volautomatisch looprekje (rollator) dat de show steelt. Niet alleen de senioren, maar ook het looprekje zelf gaat aan het dansen tijdens het optreden. Een uniek schouwspel dat zelfs door de VRT werd opgepikt in ‘Iedereen Beroemd’.

lees verder

Inschrijvingen voor Zomerquiz 2022 open

vrijdag 15 april 2022

Na twee jaar COVID kan er terug gekwist worden. Op het zomerfeest niet anders. We open editie 2022 met de zomerquiz. We maken er iets bijzonders van.

Verzamelen geblazen op vrijdagavond 1 juli 2022 om 20u in het Parochiecentrum Ertvelde, Lindenlaan 33. Er wordt gespeeld in ploegen van vier deelnemers. Kostprijs is €20 per ploeg, te betalen ter plaatse.

Inschrijven vanaf nu bij Dirk De Muynck, de.muynck.warande@gmail.com, GSM 0495 86 45 93.

 

lees verder

Geen handelsbeurs meer op Zomerfeest 2022

zondag 20 maart 2022

De kerngroep van het Zomerfeest besliste om vanaf dit jaar geen handelsbeurs meer te organiseren naar aanleiding van het Zomerfeest. Het werd de afgelopen jaren steeds moeilijker om deelnemers te vinden. Liever zelf de stekker er uit trekken, dan het verhaal te zien verwateren en uitdoven. De campus leent zich ook te weinig voor een volledig nieuwe formule.

lees verder

Camille Dhont headliner van Zomerfeest 2022

zaterdag 19 maart 2022

Van een illustere onbekende zong Camille Dhont zich de voorbije jaren tot hitsensatie in de Vlaamse muziekwereld.

Bekend van Like Me, hits met Regi Penxten (Vergeet de tijd), eigen werk (Vuurwerk), Liefde voor muziek en The Masked Singer (winnaar 2022), moet je al van een andere planeet zijn om haar niet aan het werk te hebben gezien.

Fier om haar op zondagavond 3 juli ook live te kunnen presenteren op het Zomerfeestpodium in Ertvelde. 

lees verder
Embedded thumbnail for Dit was Zomerfeest 2021

Dit was Zomerfeest 2021

woensdag 14 juli 2021

Nagenieten van Zomerfeest 2021. Dank aan medewerkers en bezoekers. Jullie waren een fijn publiek!

lees verder