Mooi weer op 8 juli met Bart Kaëll

De hits van Bart Kaëll zijn niet op een hand te tellen: de Marie-Louise, La Mamadora, Duizend terrassen in Rome, Zeil je voor het eerst, Mooi weer vandaag, ze horen stuk voor stuk tot het collectief geheugen. Bart Kaëll is tot op vandaag een graag geziene gast in TV-shows en op Vlaamse podia. Ertvelde, haal de roeispanen maar boven!

Bart Kaëll wordt geboren als Bart Gyselinck in Oudenaarde. Hij studeert aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. In 1982 wint hij de publieksprijs tjdens de befaamde Baccarabeker.Datzelfde jaar besluit hij om "Bart Kaëll" te worden en professioneel zanger te worden.

Met zijn vele hits wordt Bart opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 en krijgt hij de Sabam Cultuurprijs voor "Een leven vol muziek". Ook op VTM laat hij zich niet onbetuigd als presentator van de Mini-playbackshow, de Soundmixshow en het Rad van Fortuin. Meer recent brengt bij een opmerkelijk optreden bij 'Manneke Paul' waar op het liedje "Onder de blote hemel" Paul de Leeuw helemaal uit de kleren gaat. En ook James doet hem aardig zweten in ‘Gert Late Night’ met lastige vragen over Luc Appermont. Benieuwd of Luc er ook zal bij zijn in Ertvelde?

En… wist je dat Bart Kaëll een verborgen talent heeft? Hij is de beste imitator van Eddy Wally en La Esterella.