Inschrijvingen vierde zomerquiz opgestart

donderdag 29 maart 2018

Op vrijdag 6 juli 2018 om 20u opent het Zomerfeest Ertvelde met een vierde editie van de Zomerquiz, onder leiding van Dirk De Muynck.

Er wordt gespeeld in ploegen van vier deelnemers. Kostprijs is € 16 per ploeg, te betalen aan de kassa.

De quiz gaat door in de feesttent, Lindenlaan 35, Ertvelde.

Inschrijvingen per mail op de.muynck.warande@telenet.be

lees verder

Zomerfeest 2018: traditie en vernieuwing

zondag 11 maart 2018

Zomerfeest 2018 wordt terug een mix van traditie en vernieuwing. Nieuw op de kaart dit jaar: verenigingenbeurs met demonstraties, fototentoonstelling 'Typisch Ertvelde', snoepenworp en '80-'90 avond.

lees verder

Verenigingenplein op Zomerfeest 2018

zondag 11 maart 2018

Dit jaar combineren we de Ertveldse handelsbeurs (7 en 8 juli 2018) met een verenigingenplein in het parochiecentrum.

Cultuur-, sport- en jeugdverenigingen kunnen er hun werking voorstellen aan een breed Ertvelds publiek. Met het plein willen we het lokaal karakter van de feesten benadrukken en het gemeenschapsleven in het zonnetje plaatsen.

We gaan voor actieve standen, met doorlopend demonstraties.

lees verder

Derde editie Koers op Rollen

woensdag 14 februari 2018

Het Zomerfeest gaat voor een derde editie van de Koers op Rollen op zondag 8 juli 2018 van 18u tot 21u.

"Ondanks het succes van vorig jaar met 16 deelnemende ploegen, willen we dit jaar nog beter doen", zegt organsiator Bart Van Herck. "Het is een activiteit die helemaal Zomerfeest uitstraalt: sportievelingen van eigen bodem die het voor de fun tegen elkaar opnemen en een publiek dat zich kostelijk vermaakt met de spannende duels. Het zou fijn zijn om dit jaar nog wat meer damesploegen aan de start te hebben."

lees verder

Vraag de congé maar al aan!

zaterdag 10 februari 2018

De voorbereidingen voor het Zomerfeest editie 2018 zijn volop op gang. Zoals gebruikelijk gaan we voor traditie en vernieuwing, met dit jaar voor het eerst een snoepenworp, een fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde' en een '80-'90 avond. Let the beast go! Bekijk hier het (voorlopige) feestprogramma voor 2018.

lees verder

Facelift voor handelsbeurs 2018

zondag 26 november 2017

De handelsbeurs die tijdens het jaarlijkse zomerfeest wordt georganiseerd is aan een facelift toe. Zijn er mensen die zin hebben om daar mee hun schouders onder te zetten? 

De Ertveldse handelsbeurs is samen met de jaarbeurs van Zomergem nog de enige handelsbeurs in het Meetjesland. 53 jaar traditie, de moeite om in ere te houden!

Stuur een mailtje naar info@zomerfeestertvelde.be als je kriebels voelt om er dit jaar een supereditie van te maken.

 
lees verder

Jiri en Alex Willems winnen de Koers op rollen 2017

maandag 10 juli 2017

Het tweede kampioenschap Koers op Rollen Ertvelde 2017 werd gewonnen door de broers Jiri en Alex Willems. In de finalereekst haalden ze het van de Krekenlopers (Wim Van de Veire en Kurt Haertjens) en de Assenee'se pedaalpoepers (Thierry Dhaeze en Frederick Reyniers). De dames van het Brasserie Bavo team (Maaike Demarez en Noortje Dhaenens) vielen met hun vierde plaats net buiten het podium, maar wonnen wel de beker van de beste damesploeg. Jiri Willems is 19 jaar en student Communicatiewetenschappen aan de Gentse Arteveldehogeschool.

lees verder