Reprise Zomerfeestquiz op 24 augustus, tijdens Ertvelde kermis

zaterdag 04 augustus 2018

De Zomerfeestquiz van vrijdag 6 juli 2018 werd afgelast om alle aandacht te kunnen geven aan onze Rode Duivels op het WK. Toen al werd aangekondigd dat er een nieuwe datum zou worden gezocht.

De ‘reprise’ vindt plaats op vrijdagavond 24 augustus 2018 om 20u (tijdens Ertvelde kermis) in het Parochiecentrum Ertvelde, Lindenlaan 33.

Er wordt gespeeld in ploegen van vier deelnemers. Kostprijs is € 16 per ploeg, te betalen ter plaatse.

Inschrijven bij Dirk De Muynck, de.muynck.warande@telenet.be, GSM 0495 86 45 93.

lees verder

Covers zoals je ze nog nooit hebt gehoord: HDR!

zaterdag 07 juli 2018

Op zondagnamiddag 8 juli staat er op de zomerfeestaffiche: 'lokaal talent on stage'. Met de invulling ervan hebben we gewacht tot op het laatste moment. De keuze is finaal gevallen op HDR of voluit Hans, De Rob, De Raf, De Ronder & De Roover. Een verrassing om naar uit te kijken! 

lees verder

Water in afslag omwille van het warme weer

vrijdag 06 juli 2018

Waterschaarste drijft normaal de prijzen omhoog, maar op het Zomerfeest doen we al graag eens speciaal.

lees verder

Vierde Zomerquiz verdaagd naar later

woensdag 04 juli 2018

Meer dan 30 inschrijvingen voor de vierde zomerquiz, tot de Rode Duivelsaffiche van vrijdag bekend werd. Het regende afzeggingen waardoor er nauwelijks ploegen aanwezig zouden zijn. Daarom heeft de organisatie van het zomerfeest beslist om de zomerquiz op 6 juli NIET te laten doorgaan. Er wordt wel gezocht om deze quiz alsnog op een ander tijdstip te laten doorgaan (mogelijke data: 24 of 31 augustus). Hopelijk dan een volle bezetting en volle concentratie! Laat ons hopen dat deze extra portie supporters de Rode duivels naar de wereldbeker kunnen helpen!

lees verder

Preview van 'Segers zijn Ertvelde' op de verenigingenbeurs

vrijdag 29 juni 2018

Op 30/9 om 14u vindt in CC De Stroming het filmgala plaats 'Segers zijn Ertvelde'. De Sleinse FilmKlub demonstreert tijdens de verenigingenbeurs op het Zomerfeest de montage van deze galavoorstelling. Ertveldenaar Willy De Letter stelt de compilatiefilms samen. Met medewerking van de firma Verdegem wordt een trailer getoond met beelden van wat er op 30 september te zien zal zijn.

lees verder

Laat da feestje maar komen!

woensdag 27 juni 2018

Tijdens het startmoment van 26 juni, werden de laatste afspraken gemaakt voor Zomerfeest 2018. Ook de Augustijn en de andere bieren werden grondig voorgeproefd en goed bevonden. Ready for take off..

 
lees verder

KunstPlatform Evergem maakt haar line-up bekend

zondag 24 juni 2018

Het KunstPlatform Evergem gaat helemaal Zomerfeest met een eigen mini-programma op haar stand in het parochiecentrum. Er zijn demonstraties grafiek, klei en bister (speciaal kleurpigment). Op zaterdag ook een fotocorner waar je je kunt laten fotograferen met jouw huisdier in WK-sfeer. Dit jaar zien we beslist wat meer hondjes en katten op het Zomerfeest!

lees verder

Ook jij kunt het verschil maken!

maandag 11 juni 2018

Goesting om wat langer van het Zomerfeest te genieten, of het feest achter de schermen mee te maken? Versterk onze ploeg van vrijwilligers en vestig jouw voetdruk in de annalen van Ertvelde. Stuur een mail naar info@zomerfeest.be of bel 09 344 32 60 (Familie Van Herck).

lees verder

Foto's 'Typisch Ertvelde' door de jury beoordeeld

zaterdag 09 juni 2018

Op vrijdagavond 8 juni bogen juryleden van vtb Fotoclub Evergem en vtb Diaclub Evergem zich over de inzendingen voor de fotowedstrijd 'Typisch Ertvelde'.

lees verder

Inschrijvingen Resto Baptist 2018 geopend

woensdag 06 juni 2018

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de tweede editie van Resto Baptist op vrijdag 6 juli 2018.
Ook dit jaar laten onze chefs Marc De Baerdemaeker en Davy De Sloover niets aan het toeval over: "onze motivatie zijn de vele goede reacties op de eerste editie van vorig jaar".

lees verder

Pagina's