Waarom word jij geen vrijwilliger van ons Zomerfeestteam?

zaterdag 14 mei 2022

Zomerfeest 2022 wordt een bijzondere editie met een nieuwe opstelling (samenbrengen tearoom en loungebar in het parochiecentrum), een opgefriste kinderprogrammatie en bijzondere artiesten (The Singing Masks, Camille, Freddy Wally,...). Alles staat of valt met onze vrijwilligers. Na twee jaar COVID een bijzondere uitdaging om alle standen voldoende te bemannen en bevrouwen.

lees verder

De ‘Jolator’ als trekpleister voor de senioren op het Zomerfeest

zaterdag 23 april 2022

Zomerfeest 2022 mag na 2 jaar COVID best wat knallen. Ook voor de seniorennamiddag op maandag 4 juli hebben we een bijzondere gast. Johan Blanckaert uit Sleidinge zal met zijn Jo-Lator de senioren entertainen. Naast Johan zelf, is het vooral zijn volautomatisch looprekje (rollator) dat de show steelt. Niet alleen de senioren, maar ook het looprekje zelf gaat aan het dansen tijdens het optreden. Een uniek schouwspel dat zelfs door de VRT werd opgepikt in ‘Iedereen Beroemd’.

lees verder

Inschrijvingen voor Zomerquiz 2022 open

vrijdag 15 april 2022

Na twee jaar COVID kan er terug gekwist worden. Op het zomerfeest niet anders. We open editie 2022 met de zomerquiz. We maken er iets bijzonders van.

Verzamelen geblazen op vrijdagavond 1 juli 2022 om 20u in het Parochiecentrum Ertvelde, Lindenlaan 33. Er wordt gespeeld in ploegen van vier deelnemers. Kostprijs is €20 per ploeg, te betalen ter plaatse.

Inschrijven vanaf nu bij Dirk De Muynck, de.muynck.warande@gmail.com, GSM 0495 86 45 93.

 

lees verder

Geen handelsbeurs meer op Zomerfeest 2022

zondag 20 maart 2022

De kerngroep van het Zomerfeest besliste om vanaf dit jaar geen handelsbeurs meer te organiseren naar aanleiding van het Zomerfeest. Het werd de afgelopen jaren steeds moeilijker om deelnemers te vinden. Liever zelf de stekker er uit trekken, dan het verhaal te zien verwateren en uitdoven. De campus leent zich ook te weinig voor een volledig nieuwe formule.

lees verder

Camille Dhont headliner van Zomerfeest 2022

zaterdag 19 maart 2022

Van een illustere onbekende zong Camille Dhont zich de voorbije jaren tot hitsensatie in de Vlaamse muziekwereld.

Bekend van Like Me, hits met Regi Penxten (Vergeet de tijd), eigen werk (Vuurwerk), Liefde voor muziek en The Masked Singer (winnaar 2022), moet je al van een andere planeet zijn om haar niet aan het werk te hebben gezien.

Fier om haar op zondagavond 3 juli ook live te kunnen presenteren op het Zomerfeestpodium in Ertvelde. 

lees verder

Ondanks COVID, vooral sfeer en gezelligheid op Zomerfeest 2021

dinsdag 06 juli 2021

Nic Caan en De Romeo's sloten Zomerfeest 2021 af in stijl. COVID verdween even in de achtergrond en maakte plaats voor sfeer en gezelligheid.

Achter de schermen moesten de zaken voor deze editie wat anders worden aangepakt, maar de formule heeft opnieuw gewerkt.
De liefhebbers van de barbecue waren op post en ook de optredens waren twee maal uitverkocht.

U was een fijn publiek! Dank aan alle bezoekers en de vele vrijwilligers die er terug een succes van maakten.

lees verder

Geslaagde start van Zomerfeest 2021

zaterdag 03 juli 2021

Zomerfeest Ertvelde zit omwille van COVID in een ander jasje. Barbecue op een andere plek, gewijzigde tafelschikking, maximaal openlucht, enzoverder.

Veel tijd voor gewenning was er voor de medewerkers niet nodig, de zaken liepen op de eerste avond meteen feilloos.

Topploeg van vrijwilligers. Proficicat! 

Dikke pluim ook voor Too Sharp die met hun muzikale improvisatie de bezoekers bleef boeien. 

lees verder

Optredens verhuizen naar het Parochiecentrum

vrijdag 02 juli 2021

Omwille van het wisselvallige weer dat wordt voorspeld, verhuizen de optredens op zondag- en maandagavond (4 en 5 juli 2021) van openlucht naar binnen. Op basis van het aantal inschrijvingen is dat mogelijk.

Dat betekent dat Too Sharp, Mother Mercury, Nic Caan en De Romeo's zullen schitteren op het vaste podium van het Parochiecentrum in plaats van op de tweede speelplaats van de Vrije Basisschool.

School en Parochiecentrum liggen naast elkaar, dat maakt het praktisch gemakkelijk.

lees verder

Voor iedereen een veilig plekje op onze barbecue

donderdag 01 juli 2021

De tafels voor de barbecue staan dit jaar verder van elkaar omwille van COVID. Gelukkig kan er in clusters van acht worden gegeten.

Omdat we niet alleen onder het afdak op de tweede speelplaats een eetruimte hebben ingericht, maar ook onder het afdak van de eerste speelplaats, kunnen we hetzelfde aantal plaatsen aanbieden als andere jaren.

Be our guest, er zijn nog plaatsen voor zowel zaterdag 3/7, zondag 4/7, als maandag 5/7.

lees verder

Betaal veilig met Payconiq

zondag 27 juni 2021

Via Payconiq zorgt Zomerfeest Ertvelde ervoor dat je op een veilige manier dranken en snacks kunt betalen.
Onze QR-code scannen, bedrag ingeven en klaar is kees. 

Mocht je de app nog niet hebben geïnstalleerd, doe het op voorhand, want je rekening koppelen vraagt wel even tijd. Tot binnenkort!

lees verder

Pagina's