Ertveldse jeugdbewegingen op het Zomerfeest

zaterdag 08 juni 2019

Naast de vertrouwde programmatie op het kinderplein (volksspelen, schminken, springkastelen,…), zullen dit jaar ook de Ertveldse jeugdbewegingen (jongens- en meisjeschiro, KLJ) zorgen voor animatie op zaterdag en zondag. Een leuk extraatje voor de kids, waar we naar uitzien!

Chiro Ertvelde

Chiro Sjaloom en Chiro Sint-Paulus zijn de meisjes- en jongenschiro van Ertvelde. Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen er terecht voor fijne spelnamiddagen op zondagnamiddag van 14 tot 17 uur. De kinderen worden per leeftijd inge-deeld met in totaal 6 afdelingen. De chirolokalen zijn gelegen op de Hoge Wal.

Dit jaar zijn er Bouwfeesten van 6 tot 8 september 2019. Een volledig weekend met een spaghettifestijn, een sneukeltoer, 1 euro fuif… en natuurlijk een spelnamiddag waar kinderen ‘live’ van de chiro kunnen proeven. Voor meer informatie, zie www.chiro-ertvelde.be.

 KLJ Ertvelde

KLJ Ertvelde is een gemengde jeugdvereniging en staat voor Katholieke Landelijke Jeugd. De -16 werking (van 10 tot 16 jaar) is doorgaans op zondagmiddag, de +16 op vrijdagavond, maar er zijn vaak dingen samen, zowel in en rond het lokaal als op verplaatsing (schaatsen, zwemmen, pretpark…).

Het eerste weekend van oktober is er het jaarlijks feestweekend tijdens Tervenen­kermis. In de zomer gaan beide leeftijdsgroepen samen op kamp en zijn er wekelijks sportfeesten. Enkel zomerlid worden is mogelijk, maar beter is het volle jaar te kiezen voor plezier en nieuwe vrienden. Hopelijk tot in het KLJ-lokaal in Tervenen 24! Lees meer op: https://kljertvelde.kljsite.be/