UNIZO-parade brengt het Zomerfeest in de straten van Ertvelde

maandag 14 juni 2021

Op initiatief van UNIZO Ertvelde trekt een tweede Flower Power Zomerparade van voertuigen door Ertvelde. Een reclamestoet zeg maar met speciale en voor de gelegenheid gepimpte voertuigen. Kom zeker eens kijken naar de ca 40 speciaal uitgedoste wagens van onze lokale handelaars. Kinderen kunnen gratis meerijden.

De parade gaat door op zondag 4 juli tussen 15u en 16u30. Start en aankomst is aan de Zomerfeesten. De voertuigen die deelnemen aan de parade worden ter hoogte van de kerk gewijd. Tijdens de parade zullen snoep en gadgets worden uitgegooid. Kinderen kunnen gratis mee met de deelnemende voertuigen.

Inschrijven voor de parade bij Philippe Algoet, secretaris UNIZO afdeling Ertvelde, GSM 0477 425 135, philippe.algoet@skynet.be.

Twee lussen

De parade gaat 2 x door:

  • het eerste parcours start om 15u en gaat via Lindenlaan, Marktplein, Hospitaalstraat, Kroonstraat, Pastorijstraat, Hermijtstraat, Steenstraat, Lindenlaan;
  • het tweede parcours start om 15u45 en gaat via Lindenlaan, Marktplein, Holstraat, Biezenkouter, Stuivenbergstraat, Tervenenwegel, Walprijestraat, Kuipstraat, Lindenlaan.