UNIZO-parade brengt het Zomerfeest in de straten van Ertvelde

zaterdag 15 juni 2019

Het Zomerfeest heeft dit jaar voor het eerst haar parade. Op initiatief van UNIZO Ertvelde trekt een Flower Power Zomerparade van voertuigen door Ertvelde. Een reclamestoet zeg maar met speciale en voor de gelegenheid gepimpte voertuigen.

De parade gaat door op zondag 7 juli tussen 16u en 17u30. Start en aankomst is aan de Zomerfeesten. De voertuigen die deelnemen aan de parade worden ter hoogte van de kerk gewijd. Tijdens de parade zullen snoep en gadgets worden uitgegooid. Kinderen kunnen gratis mee met de deelnemende voertuigen.

Inschrijven voor de parade bij Philippe Algoet, secretaris UNIZO afdeling Ertvelde, GSM 0477 425 135, fa693942@skynet.be.

Twee lussen

De parade gaat 2 x door:

  • het eerste parcours start om 16u15 en gaat via Lindenlaan, Marktplein, Hospitaalstraat, Kroonstraat, Pastorijstraat, Hermijtstraat, Steenstraat, Lindenlaan;
  • het tweede parcours start om 17u en gaat via Lindenlaan, Marktplein, Holstraat, Biezenkouter, Stuivenbergstraat, Benninckstraat, Walprijestraat, Kuipstraat, Lindenlaan.

SMS jouw favoriete wagen

Omstaanders kunnen het nummer van hun favoriete wagen per SMS doorsturen naar 0477 42 51 35. De deelnemer met de meeste stemmen wint de publieksprijs die om 19u wordt uitgereikt door burgemeester Joeri De Maertelaere in de tent van de Zomerfeesten.