Onze artiesten voor 2021

Voor alle optredens, reserveren via onze webwinkel.

Zaterdag 3 juli 2021, 20u-23u

Gratis muzikale animatie op het horecaplein door Too Sharp

Met Too Sharp serveren we twee lokale topmuzikanten. Werner Meert woonde jaren in Ertvelde, maar verhuisde inmiddels naar Boekhoute. Werner is leraar jazz en poppiano op het MUDA in Evergem. Hij begeleidde bekende namen als Schatteman en Couvreur, Jo Vally, Eddy Wally, Frans Bauer, Rene Froger, Johny Logan en The Four Degrees. Zielsverwant Artist Jurgen Willems woont in Sleidinge en heeft net als Werner, een conservatoriumopleiding achter de rug. In de streek is Jurgen bekend als keyboardspeler bij ‘Cats in the Attic’ en ‘The Shakers’.

Zondag 4 juli 2021, 20u-23u

Mother Mercury, met voorprogramma door Too Sharp

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt of een valse snor opkleeft. Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. De songs, de sound, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… noem maar op en zij hebben het zich eigen gemaakt. Mother Mercury is de beste en meest authentieke Queen coverband van België. We will rock you. Are you ready, Freddie!

Maandag 5 juli 2021, 20u tot 23u

De Romeo’s, met voorprogramma door Nic Caan

Nic Caan werd geboren als Dominique Collier en groeide op in Ertvelde. Muziek zit hem in het bloed. Op 14-jarige leeftijd nam hij al zijn eerste single op ‘My kinda Girl’ in samenwerking met Heinz Muller, de gitarist van Will Tura. Later scoorde hij hits als ‘Verdomd, ik mis je’, een cover van  ‘Verdammt, ich liebe dich’. Alle collega’s zijn het er over eens: “één van de beste stemmen die Vlaanderen rijk is.”

De Romeo’s ontstonden in de coulissen van de musical ‘Romeo & Julia’. Ondertussen staan Chris, Gunther en Davy 18 jaar samen op het podium en groeiden ze uit tot de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep van het moment. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, is het feest. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.