In de kijker

Boeklancering Pink Floyd @ Earthfield 1968

zaterdag 04 november 2023

Na de expo over het optreden van Pink Floyd in Ertvelde (1968) is nu ook het boek klaar. Het wordt gepresenteerd op vrijdagavond 8 december 2023 om 20u in het Lindenhuis. De vzw VIVA Ertvelde maakt er een event van met optreden van de groep ‘Second Sight’, die exclusief Pink Floyd nummers brengt.

lees verder

Ertvelde 2023 werd een succes. Dank aan iedereen die zijn steentje bijdroeg.

maandag 17 juli 2023

Zomerfeest Ertvelde 2023 werd een editie om duimen en vingers van af te likken. De bezoekers van Bar Soleil en de barbecue hebben dat letterlijk ervaren, maar ook onze andere gasten weten wat we bedoelen. De sfeer in de grote tent zat voor 200% snor en de nieuwe formats werden gesmaakt: de Escape Room, de expo Pink Floyd@Earthfield (1968) en de après-ski. Op de zomerfeestwebsite vind je een compilatievideo die de toffe sfeer mooi in beeld brengt.

lees verder

Aleen maar enthousiaste gezichten in Backstage

maandag 17 juli 2023

Onze eerste pop up Escape Room werd een succes. Sarah Claeys en Bert Deweerdt mochten 40 groepen verwelkomen in hun 'Backstage'.

We stellen de spelers graag aan jullie voor in deze fotoreportage. Je zult merken: telkens enthousisaste gezichten!

lees verder

Singings Masks ontmaskerd tijdens de liveshow

maandag 17 juli 2023

Op zondagavond 9 juli was er de live show met de Singing Masks. En wie kwam er uit de pakken tevoorschijn? We zetten ze hieronder op een rij:

lees verder

Gilles Graux wint een jaar lang gratis producten

donderdag 13 juli 2023

Gilles Graux uit Ertvelde werd de winnaar van Win je Rijk 2023. Dat betekent dat hij een jaar lang verwend wordt met gratis producten van 11 Ertveldse handelaars. Gilles heeft een bijzondere neus voor deze wedstrijd. Vorig jaar eindigde hij al op de tweede plaats en won hij zijn gewicht in bier. Gilles was maandagavond persoonlijk aanwezig op het Zomerfeest om zijn prijs in ontvangst te nemen.

lees verder