Boeklancering Pink Floyd @ Earthfield 1968

zaterdag 04 november 2023

Na de expo over het optreden van Pink Floyd in Ertvelde (1968) is nu ook het boek klaar. Het wordt gepresenteerd op vrijdagavond 8 december 2023 om 20u in het Lindenhuis. De vzw VIVA Ertvelde maakt er een event van met optreden van de groep ‘Second Sight’, die exclusief Pink Floyd nummers brengt.

lees verder

Ertvelde 2023 werd een succes. Dank aan iedereen die zijn steentje bijdroeg.

maandag 17 juli 2023

Zomerfeest Ertvelde 2023 werd een editie om duimen en vingers van af te likken. De bezoekers van Bar Soleil en de barbecue hebben dat letterlijk ervaren, maar ook onze andere gasten weten wat we bedoelen. De sfeer in de grote tent zat voor 200% snor en de nieuwe formats werden gesmaakt: de Escape Room, de expo Pink Floyd@Earthfield (1968) en de après-ski. Op de zomerfeestwebsite vind je een compilatievideo die de toffe sfeer mooi in beeld brengt.

lees verder

We mogen fier zijn op Zomerfeest 2023!

maandag 17 juli 2023

Herbeleef de hoogtepunten van editie 2023 op onze mediapagina.

lees verder

Gilles Graux wint een jaar lang gratis producten

donderdag 13 juli 2023

Gilles Graux uit Ertvelde werd de winnaar van Win je Rijk 2023. Dat betekent dat hij een jaar lang verwend wordt met gratis producten van 11 Ertveldse handelaars. Gilles heeft een bijzondere neus voor deze wedstrijd. Vorig jaar eindigde hij al op de tweede plaats en won hij zijn gewicht in bier. Gilles was maandagavond persoonlijk aanwezig op het Zomerfeest om zijn prijs in ontvangst te nemen.

lees verder

UNIZO-parade brengt het Zomerfeest in de straten van Ertvelde

zondag 09 juli 2023

Op initiatief van UNIZO Ertvelde trekt een vierde Zomerparade van voertuigen door Ertvelde. Een reclamestoet zeg maar met speciale en voor de gelegenheid gepimpte voertuigen. Kom zeker eens kijken naar de ca 40 speciaal uitgedoste wagens van onze lokale handelaars. 

lees verder

Win je Rijk, leef een jaar lang gratis!

zaterdag 24 juni 2023

Het Zomerfeestteam organiseert in samenwerking met 11 lokale handelaars voor het tweede jaar op rij ‘Win je rijk’. En wedstrijd met een jaar lang gratis producten. Een lokale variant op het gekende ‘Win for live’ van de Nationale Loterij. De loten van €2,5 kunnen op voorhand of op het Zomerfeest aangekocht worden, maar sowieso krijgen alle Zomerfeestbezoekers er eentje gratis.

lees verder

Wie zit er achter onze maskers?

woensdag 07 juni 2023

Op zondag 9 juli presenteert Zomerfeest Ertvelde de tweede editie van The Singing Masks, een lokale uitgave van het populaire tv programma ‘The Masked Singer’. We transformeerden 7 gekende Ertveldenaren in 6 nieuwe figuren: Vriesko, de Loekie Loeks (duo), Ledske, Pommelee, K'tsjoep en Homie. De ganse maand juni geven we via onze Facebookpagina en website hints en tips weg en kunnen de Ertveldenaren raden wie er achter de maskers verscholen zit.

Maak in dit filmpje kennis met al onze Singing Masks voor 2023!

lees verder

De Kleine Zeemeermin te gast op het Zomerfeest

zondag 21 mei 2023

De kleine zeemeermin is een mobiele familieopera naar het sprookje van Hans Christian Andersen voor kinderen én hun (groot)ouders. Hiervoor bouwde scenograaf en regisseur Mien Bogaert een aanhangwagen van 1,5m² om tot het kleinste operapodium ter wereld.

lees verder

Zomerfeest bouwt Pop up Escape Room. Geraak jij op tijd uit onze backstage?

zaterdag 13 mei 2023

Zomerfeest Ertvelde breidt uit met een Pop up Escape Room. We catapulteren jou daarvoor achter de schermen van het Zomerfeest, in de artiestenloge, backstage.

Er hangt een stevige spanning, want onze artiesten zitten opgesloten in hun kleedruimte en moeten er op tijd weten uit te geraken, want ze worden op het podium verwacht.

lees verder

Eerste editie van Earthfield stories over het optreden van Pink Floyd in Ertvelde

zondag 16 april 2023

Zomerfeest Ertvelde wil de band met het dorp warm houden. Jaarlijks zullen we een lokale gebeurtenis uit het verleden opdiepen, documenteren en in de belangstelling zetten onder de naam ‘Earthfield stories’. De eerste editie gaat over de passage van Pink Floyd in 1968.

lees verder

Pagina's